O bloguZdravo!

Ja sam Kristina, sa bloga Sparks of Beauty. Na tom blogu pišem o kozmetici, a do sada sam na njemu objavljivala i recepte. Međutim, odlučila sam da napravim i ovaj blog, koji će u potpunosti biti posvećen kulinarstvu, jer je moja ljubav prema njemu toliko narasla da više ne može da se smesti na stari blog. :) Sparks of Beauty ostaje rezervisan za kozmetiku. Recepte koji se tamo nalaze objaviću i ovde,  da vas ne zbuni natpis (sparksofbeautyblog) na fotografijama. :)

Da mi je neko pre samo godinu dana rekao da ću toliko zavoleti spremanje hrane, ne bih mu verovala! Mislim da je ta ljubav ipak bila u meni sve vreme, samo ja nisam imala dovoljno slobodnog vremena da je izrazim. :)

Na blogu Vegetarijanka u kuhinji moći ćete da pronađete vegetarijanske recepte (sa mlekom, mlečnim proizvodima i jajima), kao i veganske recepte. Pisaću o jelima i slatkišima koje i sama volim da jedem, pa, kako se moje navike u ishrani budu menjale, tako će se menjati i recepti na blogu. Za početak je tu više recepata koje mogu nazvati vegetarijanskim (posebno slatkiša), ali se nadam, i trudiću se, da i veganskih bude što više.

U spremanju hrane zaista uživam, ali uvek moram biti inspirisana, jer u suprotnom neću ni prstom mrdnuti. :D Na sreću, zasada mi ne manjka inspiracije. :)

Nadam se da će mnogi od vas ovde pronaći recepte za sebe, i da ćete i sami uživati u spremanju jela po mojim receptima.
Napominjem da mi nije namera zagovaranje bilo kog načina ishrane. Ovde objavljujem recepte onih jela koje ja volim da jedem, a vama se mogu dopasti, ili ne. :) Svako bira ono što njemu odgovara. Ali bih se veoma radovala kada bi svako od vas ovde pronašao bar nešto po svom ukusu. 😊

Sve fotografije i svi tekstovi na blogu su moje vlasništvo, i smeju se  deliti na druge blogove i stranice samo uz navođenje izvora. U slučaju da želite da preuzmete neki tekst (deo teksta) ili fotografiju i objavite na svom sajtu, molim vas da prethodno kontaktirate sa mnom na jedan od dva ispod navedena načina. 

Za sva pitanja, predloge i sugestije možete kontaktirati sa mnom


  preko fejsbuk stranice Vegetarijanka u kuhinji,
 
ili preko istoimenog Instagram profila

Hvala na čitanju! ♡

15.09.2016. 

Коментари