tag:blogger.com,1999:blog-989738900114201969.post554215178288022853..comments2024-03-05T17:29:24.543+01:00Comments on Vegetarijanka u kuhinji: Pita sa makom i cimetomVeg(etarij)anka u kuhinjihttp://www.blogger.com/profile/03469063732735440798noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-989738900114201969.post-72514806507589050482017-08-30T15:56:18.485+02:002017-08-30T15:56:18.485+02:00Izvrsna je! :)
To se odnosi na stranu na kojoj su ...Izvrsna je! :)<br />To se odnosi na stranu na kojoj su šećer i cimet. Stavila sam to kao napomenu da neko ne bi preklopio testo naopako. Dakle, ona strana na kojoj je mešavina cimeta i šećera ide odozgo. To se vidi na fotografijama sa bloga Kuvajmo blogovski, ostavila sam link gore. A, ako ti nejasnoću stvara reč koju sam upotrebila (,,posoljena''), u pitanju je katahreza. Mislila sam na ,,posutu'' stranu. :)<br />Što se tiče ,,rađenja'', ja taj izraz koristim ponekad umesto izraza mesiti, ili razvlačiti (kore), ne pamtim od kad! :D Izrađujem kore, izrađujem testo, pa je i pita od testa rađena, pa izrađena. Veg(etarij)anka u kuhinjihttps://www.blogger.com/profile/03469063732735440798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-989738900114201969.post-18196665033152080032017-08-28T18:19:23.605+02:002017-08-28T18:19:23.605+02:00Веома ми се допада, сигурно ћу пробати да је напра...Веома ми се допада, сигурно ћу пробати да је направим. Нејасноћа: ''Testo presecite na pola, pa stavite polovine jednu na drugu (posoljena strana ide gore)'' - која посољена страна?<br />И још једно питање - од када ''радимо'' храну, зар је не ''правимо'' - ''Kao da je rađena sa...''?Бобицаhttp://bobica.rsnoreply@blogger.com